Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Нацiонально-патрiотичне виховання

« Повернутися до розділу новин "Нацiонально-патрiотичне виховання"

05.12.2023

Вихованці Бориспільського БДЮТ «Дивоцвіт» долучаються до Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая»

Зразкова студія образотворчої діяльності «Райдуга»

Вихованці Зразкової студії образотворчої діяльності "Райдуга" Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт" долучаються до Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая». Подивіться які гарні, яскраві і такі різні янголи-обереги сьогодні ми намалювали. Бажаємо, щоб наші янголи оберігали військових на їх нелегкому шляху. Віримо в ЗСУ!!

Гурток «Талант»

Вихованці гуртка "Талант" Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт" приєднуються до Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая». Вітаємо з Днем Збройних Сил України та Днем святого Миколая! Цьогоріч 6 грудня, ми відзначаємо два важливі свята. День Збройних Сил України - це свято всіх, хто захищає нашу країну, а День святого Миколая - це свято добра, милосердя та чудес. Ми вдячні нашим захисникам за те, що вони стоять на варті нашого спокою та безпеки. Ми бажаємо їм міцного здоров'я, успіхів та перемог, мирного неба над головою.

Гурток «Арт-майстерня»

Янголята від вихованок гуртка ''Арт-майстерня'' Зубець Дар'ї, Потіхи Вероніки, Майстренко Вероніки