Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

29.05.2023

Пташки від вихованців БДЮТ «Дивоцвіт» експонуються на виставці «Кольори миру» в місті Флоренція, Італія

До Дня захисту дітей у м.Флоренція, Італія, відкрилась виставка "Кольори Миру", яка стала фіналом реалізації міжнародного україно-італійського проєкту "Птахи Миру", започаткованого Навчально-естетичний комплекс "Художня школа", м.Херсон, Vitaukr, Robert F. Kennedy Human Rights, Colors for Peace. Це найбільша у світі виставка дитячих малюнків українських дітей, створена під час повномасштабної військової агресії росії проти України.

Біля 2000 творів юних художників, представлених в експозиції - це мрії наших дітей про мирне небо, про об'єднання родин, про повернення до дому, це розповідь про силу рідної землі і нашу культуру, про волю і генетичний код українців, це неймовірна краса, створена нашими дітьми, це голос України в Європі. Ця виставка починає свій шлях світом і одного дня вона обов'язково з'явиться в Україні і збере всіх авторів разом. Бажаємо всім дітям мирного, щасливого майбутнього, здійснення вашої найзаповітнішої мрії. Нехай ваш внутрішній птах дарує вам крила.

Вихованці Зразкової студії образотворчої діяльності «Райдуга» намалювали 17 малюнків Птах миру також в експозиції представлені роботи вихованців гуртка "Академія Олівця" Поліни і Уляни Кірсанових.