Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

17.05.2023

«Калиновий голос Київщини-2023» завершив свою грандіозну ходу!

Для українців пісня – це щось більше, ніж мелодія та слова… Потужна енергетика української пісні щороку підкорює виконавців і меломанів по всьому світу. Українська пісня - це гордість, це боротьба, це свобода, це щирість і любов, це ПЕРЕМОГА!

Цього року у калиновому передзвоні злилися голоси 171 учасника багатотижневого вокального марафону. Фіналістами обрано 88 учасників, з яких до перемоги дійшли 38!!! І ось, 12 травня, напередодні Дня Матері, у Палаці творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради, відбулася грандіозна церемонія оголошення результатів та нагородження переможців обласного вокального шоу.

Кращих із кращих обирала когорта професіоналів у галузі вокального мистецтва. Отож, Вітаємо з Перемогою колективи Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт" - 2 місце вокальна група "Чері-бері", керівник Олена Вишняк та 3 місце - Народний вокальний колектив "Веселочка", керівник Яна Новоселецька.

Щирі вітання переможцям!!