Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

09.05.2023

Спецпогашення нового поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» відвідав філателістичний гурток «Своя марка»

Філателістичний гурток «Своя марка» Бориспільського БДЮТ «Дивоцвіт» прийняв участь у спецпогашенні нового поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу». Спецпогашення відбулося у відділенні «Укрпошта» за адресою вул. Київський шлях, 86 (індекс 08301). В гості до нас завітали керівники Київської дирекції «Укрпошти» та Київського товариства філателістів. Тому процес погашення відбувався швидко і професійно. Дякуємо за це організаторам! Нові марки присвячені Гвардії наступу: Національній гвардії України, Національній поліції України та Державній прикордонній службі України. «Час повертати своє!» - цей напис на штампі підтверджує високий ступінь довіри нашим воїнам, а також велику вдячність за щоденний захист нашої Батьківщини.

Символічно, що офіційна частина заходу відбулася в аеропорту «Бориспіль». Адже ворог планував захоплення чи знищення важливого стратегічного об’єкту одним з перших. А ми віримо – скоро повітряні ворота України знову будуть відкритими для гостей з усього світу! Це лише справа часу. І в цій справі одне з самих важливих завдань буде за Гвардією наступу!