Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

28.01.2023

"Немає маленьких справ! Будь-яка ваша дія – це внесок у ПЕРЕМОГУ!!!!" Дитячий волонтерський хаб Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт"

Хочу розповісти всім Вам про Дитячий волонтерський хаб Бориспільського БДЮТ "Дивоцвіт". "Немає маленьких справ! Будь-яка ваша дія – це внесок у ПЕРЕМОГУ!!!!" - прочитали ми ці слова і вирішили залучити до посильної волонтерської роботи кожного!!! вихованця нашого закладу.

Починаючи з Нового 2023 року юні художники і вокалісти, танцівники і дошкільнята, діти, що вивчають іноземні мови і читці - всі творять для наших героїв - ЗСУ.

Нехай листівки, вишиванки, ляльки-мотанки чи окопні свічки допомагають нашим воїнам, зігрівають теплим словом, оберігають дитячою молитвою.

Масштабними ракетними атаками росія намагається посіяти паніку та страх серед українців. Проте ефект від дій ворога – прямо протилежний. Ми ще більше об’єднуємося! Ми тримаємося разом і допомагаємо одне одному. Далі буде.