Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

05.12.2022

День Волонтера

Волонтер... Слово у якому криється безмежна сила, людяність, всі найдобріші вчинки. Волонтери - це титани на плечах яких тримається світ. Адже від їхньої відданості і турботи залежить стільки життів. Сьогодні ми, всі Українці не перестаємо дякувати цим Людям з великої літери, з великим серцем! В їхніх міцних обіймах зараз вся наша країна, їх щоденний фронт це турбота про інших, допомога і підтримка наших військових і всіх людей, що втратили внаслідок війни свої домівки.

Наші педагоги та учні БДЮТ з початку війни докладають зусиль аби допомогти і підтримати військових та переселенців: плели маскувальні сітки, шили, закуповували ліки, виготовляли обереги, влаштовували благодійні ярмарки та толоки, де учні і керівники власноруч робили сувеніри і прикраси, виручені кошти передавали на потреби ЗСУ.

Ми хочемо жити в успішній країні. А країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, країна розвивається. Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще. Вихованці Будинку творчості вітають своїх педагогів - волонтерів та всіх волонтерів України своєю творчістю! В цей світлий день, добрих справ та безмежної людяності в Міжнародний день волонтера побажання лише одне!!! ПЕРЕМОГИ!

Все буде Україна!

Хай добро панує в кожному серці!