Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

03.12.2022

300 років від дня народження Григорія Сковороди

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди - видатного українського просвітителя-гуманіста, філософа, поета, педагога. Дата ювілею відомого українця увійшла до переліку ювілейних дат ЮНЕСКО 2022 року. Він є актуальним для всіх поколінь, які його прочитують і знаходять щось для себе.

"Бути щасливим – це значить пiзнати, знайти самого себе. Не шукай щастя за морем. Щасливий, кому вдалося знайти щасливе життя, але щасливіший, хто вміє користуватися ним. Не любить серце, не бачачи краси."

Робота Верхолюк Єви, 13 років
Гурток "Талант"
Керівник Ігнатьєва Т.М.

"Чи може щось ширше розлитися, як думки"

Робота: Анна Ігнатьєва
(Графіка, змішана техніка)
Гурток "Талант"
Керівник Ігнатьєва Т.М.

Також до 300-річчя від Дня народження Григорія Сковороди вихованці гуртків: "Академія олівця", Зразкова студія образотворчої діяльності "Райдуга" та "Арт-майстерня" готують виставку творчих робіт присвячених байкам видатного українського митця. Прості й доступні байки, які залишив нам у спадок філософ, вкотре переконують, що великі справи і позитивний результат можливий тільки завдяки любові до своєї праці, а успіх – завдяки постійні праці над собою.