Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

16.11.2022

Подвійне свято у БДЮТ: День Толерантності та День працівників радіо, телебачення і зв'язку України.

Друзі, нещодавно промайнула ще одна важлива дата, а саме професійне свято усіх, хто належить до сфери радіомовлення, телебачення, зв'язку України. Ми не можемо не привітати наших юних талантів, майбутніх телевізійників студію "PREVIEW".

Часом хочеться повернутись в дитинство, що б мати змогу поринути у неймовірний і цікавий світ телебачення разом з вихованцями телестудії. БДЮТ "Дивоцвіт" вітає наших творчих та креативних юних телевізійників і бажає , аби було якомога більше радісних новин, чудових ідей, успішної діяльності, веселих сюжетів, корисної інформації та захоплюючих занять.

А також Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості.

Толерантність – це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів.

То ж на заняттях будо проведено цікаві виховні бесіди.