Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

04.05.2023

ІІ креативна студія для керівників гуртків театрального профілю на базі Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт"

ІІ креативна студія для керівників гуртків театрального профілю відбулася на базі Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт" Бориспілької міської ради. Захід відбувся в рамках обласного івент-кластера "ART-покоління Київщини" і зібрав творчих однодумців - керівників театральних гуртків закладів освіти з Бориспільського, Броварського, Бучанського та Вишгородського районів. У програмі креативної студії - театральна ДЖЕМ-сесія «Застосування сучасних авторських технологій театральної педагогіки під час освітнього процесу театрального колективу».

Під час джем-сесії відбулися тренажі провідних майстрів театрального мистецтва: творча майстерня Ольги Болховітіної «Виразність акторської думки у мізансцені в сценічному просторі»; творча майстерня Наталі Саранцевої "Сценічна мова. Декламація"; творча майстерня Наталії Тименко «Емоційний інтелект актора». Щиро дякуємо усім учасникам заходу за шквал емоцій та творчий драйв. Окрема вдячність керівникам творчих майстерень за неймовірний досвід і плідне спілкування. Дякуємо келективу Будинку дитячої та юнацької творчості "Дивоцвіт " за організаційно-методичний супровід заходу. Слава Україні! Героям Слава!