Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

20.03.2023

Онлайн-виставка творчих колективів БДЮТ «Дивоцвіт» «Весна іде…»

У всьому світі 20 березня прийнято відзначати свято під назвою День Землі. Дату проведення свята обрали не випадково: 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.

Всесвітній день Землі має за мету привернення уваги людства до своєї домівки – планети Земля, залучення до збереження природи та миру, підвищення поінформованості щодо екологічних негараздів. Подія створена, аби об’єднувати світ задля подолання глобальних проблем.

А чи знали ви, що 20 березня, відзначають ще й Міжнародний день щастя? Цього дня бажають своїм близьким всього найкращого та бути щасливим. Це свято започаткували резолюцією Генасамблеї ООН 28 червня 2012 року. Ініціаторами стали представники Бутану у Південній Азії, де є міністерство щастя. Своєю резолюцією ООН визнала, що досягнення щастя - це одна з найголовніших цілей людства, закликавши країни зробити все для підвищення цього показника у своїх громадян.

Один з простих рецептів щастя - це творчість! Вихованці наших гуртків підготували до цього дня виставку творчих робіт " Весна іде.." . Запрошуємо до перегляду. Представлені роботи гурків: "Академія Олівця" та "Арт- майстерня", "Зразкова студія образотворчої діяльності "Райдуга", "Мальви", "Талант" та "Оберіг".

"Весна іде...", вона на крилах пташок, у кожній квіточці та травинці, у наших надіях і сподіваннях. Нехай у кожного вона буде теплою та сповненою добрих подій, буде яскравою, як чудові творчі роботи вихованців наших гуртків.

Презентуємо частину нашої онлайн-виставки, більше можна переглянути на нашій сторіночці у https://www.facebook.com/groups/bdiutdivotsvit