Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

30.11.2022

Всесвітній день тварин

Щороку 30 листопада у багатьох країнах відзначається Всесвітній день тварин. Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи.

Офіційно воно було затверджено у 1931 році у Флоренції на Міжнародному конгресі прихильників захисту тварин. Головна мета свята — розвинути в людях почуття відповідальності за живих істот й вкотре нагадати суспільству девіз цього Дня, слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив», які звернені до всіх нас.

Домашні тварини, які живуть пліч-о-пліч з людиною, постійно потребують її підтримки, турботи та догляду. Але натомість вони дарують нам свою любов та відданість. Домашній улюбленець часто замінює своєму господарю близьку людину, рятуючи від самотності та смутку, знімаючи стрес, а іноді й захищаючи від ворогів.

Вихованці гуртка "Оберіг" керівник Олена Хайнюк до Всесвітнього дня тварин на занятті виготовили собачку-орігамі «Мій пухнастий друг» та вкотре наголосили як важливо бути відповідальним та дбати про тварин.