Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

29.09.2020

«Творча спадщина В.Сухомлинського у діалозі із сучасністю»

В БДЮТ «Дивоцвіт» на передодні 102-річниці від Дня народження Василя Сухомлинського – заслуженого вчителя та педагога України ХХ століття, відбулася педагогічна конференція на тему: «Творча спадщина В.Сухомлинського у діалозі із сучасністю».

Конференцію відкрили вихованці Зразкової творчої студії «Чабрець», які продекламували казки відомого автора. Гурток «Академія олівця» підготував виставку малюнків за казками В.Сухомлинського.

На конференції педагогічні працівники закладу ділились практичним досвідом роботи з реалізації ідей видатного педагога, які лишились актуальними до сьогоднішнього дня:

  • Ілляш Інна Іванівна – керівник гуртка «Пізнайко» висвітлила тему: «Виховання дітей за казками видатного педагога»;
  • Артамкіна Вікторія Вікторівна – керівник гуртка «Сонечко» розкрила тему: «Школа радості. Уроки на природі В.Сухомлинського»;
  • Мазай Нінель Миколаївна – керівник гуртка з вивчення англійської мови поділилась напрацюваннями з теми «Особливості застосування методичних здобутків педагога при вивченні англійської мови»;
  • Шуменко Леся Дмитрівна – психолог закладу підготувала афоризми В.Сухомлинського, які вже стали крилатими.

Будинок дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» продовжує ефективно втілювати в своїй роботі напрацювання В. Сухомлинського, поширювати їх та поглиблювати.