Гімн БДЮТ "Дивоцвіт":


Email FB YT Фото
Головна сторінка Новини Моніторинг якості освіти Розклад роботи гуртків Національно-патріотичне виховання  Фінансова діяльність ОБЖД Стоп-булінг

Інші навчальні заклади м. Бориспіль

Архів новин БДЮТ

« Повернутися до змісту архіву новин

12.01.2018

Школа лідерів

12-13 січня 2018 року в Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбулась Зимова школа лідерів.  Два дні з десятої ранку до четвертої години дня лідери з усіх шкіл розвивали свої лідерські навички, комунікабельність, вміння працювати в команді, сміливість та креативність. Перший день традиційно розпочався з реєстрації присутніх. Потім відбулось ознайомлення лідерів з діяльністю «Асоціації учнівського самоврядування» та розподіл на команди. Невід’ємною частиною першого дня були ігри на знайомство та тренінг на розвиток лідерських якостей та пізнання лідерства через форму служіння. Після цього лідери активно почали готуватися до представлення своїх команд, метою якого була демонстрація  креативних, творчих  та організаційних навичок. Успішне представлення команд закріпила свіча, на якій кожен мав змогу висловити свої враження.
Другий день розпочався з підготовки до презентації  проектів. Цьогоріч лідери обрали такі теми: «Кінофестиваль в Борисполі» та «Бориспіль без сміття».  Продовженням став майстер-клас від Заслуженого працівника культури України Жанни Іванівни Бурчак, де учні мали змогу вивчити декілька сучасних щедрівок та колядок.  Розважальним аспектом стали шоу «Інтуїція» та «Хто зверху», де молодь з великим задоволенням взяла участь. Під кінець другого дня лідери вийшли на Центральну площу міста, провівши благодійну акцію «Безкоштовні обійми» та бліц-опитування до Дня соборності України.  І, традиційно, завершуючи школу лідерів, була проведена  загальна свіча, кожен поділився своїми думками, враженнями та ідеями за ці два дні, проведені у колі нових друзів.